Yritys ja yhteystiedot

Olen aloittanut yritystoiminnan Suolahdessa 1.4.1987, silloin yrityksen nimi oli Ane-&-Ami-LightColorBW-Original-final-sRGBParturi-kampaamo Madonna. Muutamaa vuotta myöhemmin siskoni Naana tuli työskentelemään ja pitämään liikettäni kanssani.

Muutin Mikkeliin marraskuussa 2001 ja saman tien jatkoin yritystoimintaa JS-Motorsin tiloissa Parturi-kampaamo Mixissä.

Olen kilpaillut alan tapahtumissa vuosien aikana: fantasiasarjassa, pitkien hiusten sarjassa, leikkaussarjassa sekä väri- ja leikkausarjassa. Kilpailuista on tullut myös ykkössijoja.

Toimin Cutrin testikampaajana. Näin saan olla osana korkealaatuista Suomalaista laatua ja osaamista.

Olen osallistunut näytöksiin ja hiustapahtumiin. Käyn kerran vuodessa katsastamassa Lontoon muodin Salon International -messuilla. Lisäksi kouluttaudun jatkuvasti.

Vuonna 2010 valmistuin Parturi-kampaajamestariksi ja olin ensimmäinen mikkeliläinen kaksoistutkinnon suorittanut. Kuulun Savon mestarikiltaan.

Toimin myöskin mestaritutkintojen arvioitsijana näyttötutkinnoissa ja kirjallisissa tehtävissä. Teen tiivistä yhteistyötä myöskin ammattiopiston kanssa. Olen ohjannut lukuisia oppilaita liikkeessäni. Koen tärkeäksi jakaa ja jatkaa kallisarvoista käsityöammattia, ohjaamalla oppilaita.

Anne-Mari


Parturi-kampaamo MIX
Kinnarinkatu 6
50170 Mikkeli

Puhelin 044 558 5207
E-mail ane ( AT ) parturi-kampaamomix.fi

Facebook: facebook.com/kampaamomix
Instagram: instagram.com/parturikampaamo_mix/